Terug

Verloop na aanvraag Ooievaarspas

Wat gebeurt er nadat u een aanvraag voor een Ooievaarspas heeft gedaan?

Nadat u een aanvraag heeft gedaan ontvangt u schriftelijk een ontvangstbevestiging. De gemeente bekijkt binnen 8 weken of u voldoet aan de voorwaarden en stelt vast of u recht heeft op de Ooievaarspas. Mocht u na 8 weken geen bericht hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. 

Als de gemeente onvoldoende gegevens van u heeft ontvangen om het recht op de Ooievaarspas te kunnen beoordelen, dan wordt u gebeld of krijgt u een brief waarin gevraagd wordt om informatie aan te leveren. Bij de brief zit een retour-enveloppe (u hoeft dus geen postzegel te plakken).

U moet de gevraagde informatie binnen 14 dagen inleveren. Nadat u de aanvullende gegevens heeft opgestuurd ontvangt u weer een ontvangstbevestiging. Na ontvangst van de gegevens zal de beoordeling weer worden opgepakt en ontvangt u een beslissing van de gemeente. Indien de aanvullende stukken niet binnenkomen binnen de opgegeven termijn zal de aanvraag worden afgewezen. U wordt hierover dan gebeld en u ontvangt daarna ook een schriftelijke bevestiging van de afwijzing. U kunt altijd opnieuw een aanvraag doen onder toevoeging van de volledige gegevens.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.