Terug

Korting op voetverzorging bij pedicure - vanaf 70 jaar

Haagse Ooievaarspashouders van 70 jaar of ouder kunnen acht keer per jaar met korting naar de pedicure.  

Heeft u behoefte aan een voetverzorgingsbehandeling? U krijgt acht keer per jaar speciale korting op de behandeling bij de pedicure als u:

  • in bezit bent van een geldige Ooievaarspas
  • 70 jaar of ouder bent
  • in Den Haag woont
  • bent aangewezen op de pedicure voor de voetverzorging, maar de behandeling niet vergoed krijgt via de zorgverzekeraar. Kijk hiervoor op www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure

Zesenzestigplussers die in 2015 met hun Ooievaarspas “de bonnenboekjes” hebben afgehaald kunnen ook nog gebruik maken van deze regeling.

Het tarief van de behandeling is vastgesteld op maximaal € 25,- voor een behandeling. Met uw Ooievaarspas betaalt u maximaal € 10,-. Een behandeling duurt maximaal 30 minuten en vindt plaats bij de pedicure. De korting geldt alleen bij pedicures die zich hebben aangesloten bij de Ooievaarspas en is niet geldig voor medische behandelingen.

Wilt u weten welke pedicure Ooievaarspaskorting verleent? Klik dan hier.

Soms heeft een pedicure geen beschikbare plaatsen meer in de praktijk. U zult dan bij een andere pedicure uit de lijst een afspraak moeten maken.

 

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.