Terug

Informatie voor aanbieders

Bent u een nieuwe aanbieder van de Ooievaarspas en nog niet helemaal thuis in het verzilveren van kortingen met de Ooievaarspas?
 • Aanbieder worden?

  Wilt u aanbieder van de Ooievaarspas worden maar niet zeker of u voldoet aan ons aanbiedersprofiel? De voorwaarden kunt u hier vinden.

  Lees meer
 • Doel en Voorwaarden

  Bent u gevestigd in Den Haag, Leidschendam-Voorburg of Rijswijk en wilt u een aanbod doen tegen gereduceerd tarief? Lees ons doel en de belangrijkste voorwaarden om aanbieder te kunnen worden.

  Lees meer
 • Inloggen op de website van de Ooievaarspas

  Bent u opzoek naar de handleiding voor het aanbiedersbeheer (niet de webkassa) van de Ooievaarspaswebsite? Of wilt u gewoon inloggen om aanbiedingen of profielgegevens aan te passen? Hier zit u goed.

  Lees meer
 • Digitaal formulier tariefswijzigingen

  Het formulier om tariefswijziging van uw aanbiedingen via de website van de Ooievaarspas door te geven, kunt u hier vinden.

  Lees meer
 • Algemeen contact voor aanbieders

  Bent u opzoek naar contact met bureau Ooievaarspas? Hier kunt u de juiste informatie vinden.

  Lees meer
 • Kortings- en vergoedingsafspraken

  Voor contributie, lesgeld, cursussen en kaartverkoop gelden algemene kortings- en vergoedingsafspraken. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen verenigingen en stichtingen met alleen vrijwilligers en organisaties met betaalde krachten.

  Lees meer

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.