Terug

Aanbieder worden?

Iedereen moet mee kunnen doen in de samenleving. Ook mensen voor wie dat moeilijk is, zoals mensen met een minimum inkomen. De gemeente biedt die mensen met een laag inkomen graag de mogelijkheid om met korting lid te worden van een sport of culturele vereniging of instelling. Ook kunnen tentoonstellingen en evenementen worden bezocht. Dat kan allemaal met de Ooievaarspas.

Ook korting verlenen?

Bent u gevestigd in Den Haag, Leidschendam-Voorburg of Rijswijk en wilt u een aanbod doen tegen gereduceerd tarief? Lees dan de belangrijkste voorwaarden van de Ooievaarspas om aanbieder te kunnen worden. Voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Neem dan contact op met bureau Ooievaarspas door een e-mail te sturen naar: ooievaarspas.szw@denhaag.nl

Pedicures en Maaltijdaanbieders

Wilt u zich als pedicure aansluiten bij de Ooievaarspas? Lees onderstaand aan welke voorwaarden u moet voldoen.

De gemeente Den Haag stimuleert dat alle chronisch zieke, gehandicapte of 65+ inwoners van Den Haag voor een gewone warme maaltijd dagelijks terecht kunnen bij zorg- en welzijnsinstellingen. Ook kan de maaltijd worden besteld bij een bezorgservice.

Wilt u korting verlenen op de warme maaltijd voor senioren, chronisch zieken en gehandicapten? Neem dan voor meer informatie contact op met:

Elisabeth de Vries , beleidsadviseur, afdeling Participatie. (070) 353 55 25 / 06 55 17 59 98 of elisabeth.devries@denhaag.nl

Informatie voor de pedicure die aanbieder wil worden bij de Ooievaarspas

Het doel van de Ooievaarspas is er voor te zorgen dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Ook mensen met een minimum inkomen voor wie dat moeilijk is. De gemeente biedt Haagse ouderen met een laag inkomen graag korting op een voetverzorgingsbehandeling. Het tarief van de behandeling is vastgesteld op maximaal € 20,- voor een behandeling van maximaal 30 minuten. Ooievaarspashouders betalen maximaal € 10,-. De korting krijgt u gecompenseerd door de Ooievaarspas. Haagse Ooievaarspashouders van 70 jaar of ouder kunnen acht keer per jaar gebruik maken van deze korting. Zij zijn aangewezen op een pedicure voor de voetverzorging, maar krijgen de behandeling niet vergoedt via de zorgverzekeraar. De korting is niet geldig voor medische behandelingen.

Voorwaarden

Om als pedicure aanbieder van de Ooievaarspas te kunnen worden moet u aan een aantal criteria voldoen. Hieronder een opsomming van de belangrijkste voorwaarden:

  1. U ben in het bezit zijn van één van de volgende diploma’s:
  • Diploma pedicure/voetverzorging MBO-opleiding op niveau 3;
  • Branchediploma voetverzorging (Platform branchediploma voetverzorging van het Hoofdbedrijfschap Ambachten HBA).
  1. U bent aangesloten bij de brancheorganisatie van pedicures (ProVoet);
  2. U bent opgenomen in het kwaliteitsregister van de stichting ProCERT.
  3. U staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  4. Op de locatie waar de activiteiten plaatsvinden beschikt u over apparatuur (PC of  laptop met USB-poort ) waarmee u de Ooievaarspas digitaal kunt uitlezen.

Voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Mail een verzoek voor een aanvraagformulier om als pedicure aanbieder te worden naar bureau Ooievaarspas: ooievaarspas.szw@denhaag.nl.

 

 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.