Terug

Aanbieder worden?

Aanbieder worden?

De gemeente Den Haag vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Ook mensen voor wie dat lastig is, bijvoorbeeld doordat zij moeten rondkomen van een minimum inkomen. Wij bieden daarom graag een oplossing: de Ooievaarspas. Hiermee krijgen mensen met een laag inkomen korting op bijvoorbeeld evenementen, sportactiviteiten of tentoonstellingen.

Ook korting verlenen?

Bent u als ondernemer gevestigd in Den Haag, Leidschendam-Voorburg of Rijswijk en wilt u een aanbod doen tegen een gereduceerd tarief? Lees dan de voorwaarden van de Ooievaarspas om aanbieder te kunnen worden. Voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Neem dan contact op met bureau Ooievaarspas door een e-mail te sturen naar: ooievaarspas.szw@denhaag.nl.

Informatie voor pedicures
Wij bieden Haagse ouderen met een laag inkomen graag korting op een voetverzorgingsbehandeling. Het tarief van de behandeling is vastgesteld op maximaal € 20,- voor een behandeling van maximaal 30 minuten. Ooievaarspashouders betalen maximaal € 10,-. De korting krijgt u gecompenseerd door de Ooievaarspas.

Haagse Ooievaarspashouders van 70 jaar of ouder kunnen 8 keer per jaar gebruik maken van deze korting. Zij zijn aangewezen op een pedicure voor de voetverzorging, maar krijgen de behandeling niet vergoed via de zorgverzekeraar. De korting is niet geldig voor medische behandelingen.

Voorwaarden pedicures
Voor pedicures van de Ooievaarspas geldt een aantal voorwaarden:

1. U ben in het bezit zijn van 1 van de volgende diploma’s:

  • Diploma pedicure/voetverzorging mbo-opleiding op niveau 3;
  • Branchediploma voetverzorging (Platform branchediploma voetverzorging van het Hoofdbedrijfschap Ambachten HBA).

2.U bent aangesloten bij de brancheorganisatie van pedicures (ProVoet);

3.U bent opgenomen in het kwaliteitsregister van de stichting ProCERT.

4.U staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

5. U beschikt over apparatuur (pc of  laptop met een internetverbinding en een usb-poort) waarmee u de Ooievaarspas digitaal kunt uitlezen op de locatie waar de activiteiten plaatsvinden.

Voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Mail een verzoek voor een aanvraagformulier om als pedicure aanbieder te worden naar bureau Ooievaarspas: ooievaarspas.szw@denhaag.nl.

Informatie voor maaltijd aanbieders
De Gemeente Den Haag stimuleert dat alle  Haagse senioren (65+) en chronisch zieken en gehandicapten voor een gewone warme maaltijd dagelijks terecht kunnen bij zorg- en welzijnsinstellingen. Of dat de maaltijd kan worden besteld via een bestelservice.

Wilt u korting verlenen op de warme maaltijd voor deze doelgroepen? Neem dan contact op met Eline Jansen, eline.jansen@denhaag.nl of (070) 7527281.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.