Terug

Kortings- en vergoedingsafspraken

Kortings- en vergoedingsafspraken

Voor contributie, lesgeld, cursussen en kaartverkoop gelden algemene kortings- en vergoedingsafspraken. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen verenigingen en stichtingen met alleen vrijwilligers en organisaties met betaalde krachten.

Vereniging of stichting met alleen vrijwilligers
U geeft de pashouder 50% korting op contributie/lesgeld. Deze korting kan volledig worden gedeclareerd bij Bureau Ooievaarspas tot een maximum van € 165,- per pashouder per kalenderjaar.

Voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar geldt dat er 100% korting gegeven kan worden. Deze korting wordt volledig door Bureau Ooievaarspas vergoed tot een maximum van € 330,- per pashouder per seizoen (juli tot en met juni).

Organisatie met betaalde krachten
Het kan ook zijn dat u zelf een (gedeelte van het) inkomen uit uw organisatie ontvangt. U geeft 50% korting. Van deze korting kan 80% gedeclareerd worden bij Bureau Ooievaarspas tot een maximum van € 132,- per pashouder per kalenderjaar. Het verschil van 20% (€ 33,-) komt voor rekening van de aanbieder.

Voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar geldt dat er 100% korting gegeven kan worden. Deze korting kan tot 90% gedeclareerd worden bij Bureau Ooievaarspas tot een maximum van € 297,- per pashouder per seizoen (juli t/m juni). Het verschil van 10% (€ 33,-) komt voor rekening van de aanbieder.

Overige kosten zoals inschrijfgeld en examengeld  komen niet in aanmerking voor Ooievaarspasvergoeding.

Kaartverkoop en entreekosten

U geeft 50% korting op de kaartverkoop/entreeprijs. Van deze korting kan 80% worden gedeclareerd. Wij hanteren hierbij in de meeste gevallen een eigen bijdrage voor de pashouder van maximaal € 10,- en de verstrekking van 1 toegangskaart per voorstelling per pashouder.

Reserveringskosten komen niet in aanmerking voor Ooievaarspasvergoeding.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.