Aangifte Dag Den Haag 2018

Aangifte Dag Den Haag 2018 Overig

Gratis persoonlijke hulp bij het invullen van uw belastingaangifte 2017. De studenten van SBR-Den Haag helpen u graag! Op zaterdag 24 maart wordt in Den Haag voor de vijfde keer de Aangifte Dag Den Haag georganiseerd door de Stichting Belastingwinkel Rotterdam (hierna: SBR).

 

In die vijf jaar is deze aangiftedag uitgegroeid tot een groot evenement, waarbij honderden Hagenaars gratis worden geholpen met hun aangifte inkomstenbelasting. Dit jaar zal de Aangifte Dag Den Haag plaatsvinden in de Centrale Bibliotheek Den Haag.

Over SBR

Al 43 jaar helpt de SBR mensen uit de regio Rotterdam en omstreken met het invullen van aangiften inkomstenbelasting. De medewerkers van de SBR zijn ervaren studenten Fiscaal Recht en Fiscale Economie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Voor wie

Heeft u een jaarinkomen van € 35.000 of minder? En wilt u uw aangifte inkomstenbelasting 2017 kosteloos laten invullen en opsturen door een medewerker van de SBR? Meld u zich dan aan voor de Aangifte Dag Den Haag 2018.

Aanmelden

Aanmelden via de website kan gemakkelijk en snel. Telefonisch aanmelden kan ook: bel de SBR tijdens de speciaal hiervoor georganiseerde belavonden op 26 februari, 5 maart, 12 maart en 19 maart tussen 18:00 en 20:00 uur om een afspraak te maken.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.