Aangifte Dag Den Haag 2019

Aangifte Dag Den Haag 2019 Overig

Wilt u gratis persoonlijke hulp bij het invullen van uw belastingaangifte 2018? De studenten van SBR-Den Haag helpen u graag! Op zaterdag 23 maart wordt in Den Haag voor de zesde keer de Aangifte Dag Den Haag georganiseerd door de Stichting Belastingwinkel Rotterdam (SBR).

 

In die zes jaar is deze aangiftedag uitgegroeid tot een groot evenement, waarbij honderden Hagenaars gratis worden geholpen met hun aangifte inkomstenbelasting. Dit jaar zal de Aangifte Dag Den Haag plaatsvinden in de Centrale Bibliotheek Den Haag.


Over SBR

Al 44 jaar helpt de SBR gratis mensen uit de regio Rotterdam en omstreken met het invullen van aangiften inkomstenbelasting. De medewerkers van de SBR zijn ervaren studenten Fiscaal Recht en Fiscale Economie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Voor wie

Heeft u een jaarinkomen van € 35.000 of minder? En wilt u uw aangifte inkomstenbelasting 2018 kosteloos laten invullen en opsturen door een medewerker van de SBR? Meld u zich dan aan voor de Aangifte Dag Den Haag 2019!

Aanmelden

Aanmelden via de website kan gemakkelijk en snel via de volgende link: http://www.belastingwinkelrotterdam.nl/clienten/aangiftedagdenhaag/. Telefonisch aanmelden kan ook: bel de SBR tijdens de speciaal hiervoor georganiseerde belavonden tussen 18:00 en 20:00 uur op de maandagen 18 februari, 25 februari, 4 maart, 11 maart en 18 maart.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.