Als VIP naar Dela Beach Open Volleybal!

Als VIP naar Dela Beach Open Volleybal! Volleybal

Kom in de kerstvakantie gratis als VIP naar het DELA Beach Open Volleybal in Sportcampus Zuiderpark.
 

De absolute wereldtop zal tijdens de kerstvakantie van 2-6 januari 2019 strijden voor punten in de World Tour en jij kan daar bij zijn!

Op woensdag 2 januari 2019 bieden we jou gratis de mogelijkheid om samen met jouw gezin dit evenement te beleven. Niet alleen kijken, ook zelf volleyballen.

De dag begint om 13:00 op Sportcampus Zuiderpark met een lunch en een speciale rondleiding waarbij je alle ins en outs ziet van Sportcampus Zuiderpark. Na de rondleiding kun je zelf deelnemen aan de volleybalactiviteiten.  Mascotte Spike wil ook heel erg graag met jou op de foto!

Daarna ontvang je jouw ticket(s) om gratis de wedstrijden van die middag en avond te bekijken in de topsporthal van Sportcampus Zuiderpark.

Programma woensdag 2 januari 2019
13.00-14.00        Inloop en lunch

14.00-15.00        Rondleiding Campus                    
15.00-16.00        Zelf meedoen bij volleybalactiviteit. Bekende (oud) speler geeft samen met mascotte Spike een clinic!
16.00-21.00        Wedstrijden kijken

Ben jij erbij?
Jij maakt kans om een vrijkaart te winnen voor jezelf en evt. je gezin (maximaal 4 per aanmelding). Schrijf je nu in op deze pagina.

Er is plek voor maximaal 100 ooievaarspashouders die gratis als VIP aan dit programma kunnen deelnemen, vol is vol.  Kinderen tot 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene mee.

De winnaars krijgen later de bevestiging per e-mail toegestuurd.

Jij bent er toch ook bij op 2 januari 2019?

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.