Als VIP naar Volley 2018!

Als VIP naar Volley 2018! Sporten overige

Deze zomer komt het EK Beachvolleybal weer naar Den Haag! En jij  kan er gratis bij zijn! Wil jij op dinsdag 17 juli 2018 als Very Important Pashouder (VIP) naar hét volleybalevenement van 2018? 

 


Je wordt ’s middags om 12.00 uur door Spike ontvangen op de mooie Sportcampus Zuiderpark. Na een speciale rondleiding kun je meedoen aan een workshop gezonde voeding of een laag-drempelige volleybalactiviteit. En Spike wil heel graag met jou op de foto!

Wedstrijd in het Beachstadion
Daarna ontvang je jouw ticket om gratis de poulewedstrijd van die middag te bekijken in het Beachstadion op de Sport-campus. De vrouwen komen dan voor het eerst in actie op het EK Beachvolleybal.  

Ben jij erbij ?
Jij maakt kans om een vrijkaart te winnen: maximaal 100 Ooievaarspashouders kunnen gratis als VIP naar de wedstrijd. Kinderen tot 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene mee.

Wie het eerst komt, het eerst maalt
Meld je meteen aan via: www.bit.ly/volley2018VIP. Vermeld bij je aanmelding je Ooievaarspasnummer, naam en geboortedatum. De winnaars krijgen de bevestiging per e-mail toegestuurd. Vergeet niet deze e-mail (eventueel op je telefoon) en je Ooievaarspas mee te nemen naar de Sportcampus!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.