Bach Matthäus Passion

Bach Matthäus Passion Theater & Uitgaan

Uniek! Het orkest bespeelt authentieke barokinstrumenten uit Bachs tijd. Bachs Matthäus Passion echt beleven en ervaren wat een ‘live’ uitvoering met een mens kan doen? Kom dan luisteren naar dit beroemde stuk, onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink.

 

The Bach Orchestra of the Netherlands behoort tot de top van Europese barokorkesten. De zorgvuldige keuze van (inter) nationale solisten is van grote waarde voor deze gepassioneerde uitvoeringen.

De Belgische evangelist Robert Luts is ongeëvenaard ‘verteller’.

De rol van Christus wordt door Nederlandse bas Henk van Heijnsbergen op indrukwekkende wijze gezongen. De Russische sopraan Olga Zinovieva maakt deel uit van de vaste solisten van The Bach Choir of the Netherlands en brengt de aria’s op geheel eigen wijze. Countertenor Sytse Buwalda is een wereldwijd fenomeen en met recht een specialist te noemen in het uitvoeren van de aria’s uit de Matthäus Passion. De charismatische bas Jasper Schweppe en tenor Martinus Leusink completeren de uitgelezen cast.

Met de Ooievaarspas betaalt u geen €85,- maar slechts €10,- per ticket.

Reservering & kaartverkoop:

Telefonisch reserveren verplicht via telefoonnummer : 0900-81 91. Houd uw Ooievaarspasnummer gereed.

De tickets dienen 45 minuten voor aanvang van het concert aan de kassa in de kerk opgehaald te worden. Dit geberud op vertoon van uw Ooievaarspas ter controle.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.