Bekroonde acts bij Groot Kerstcircus

Bekroonde acts bij Groot Kerstcircus Theater & Uitgaan

Groter dan ooit, mooier dan ooit. Van 22 december 2017 tot en met 7 januari 2018 vindt Groot Kerstcircus Den Haag plaats op het Malieveld. De 19e editie van dit familie-evenement bevat louter topacts.
 

 

”We scouten artiesten in alle delen van de wereld”, vertelt woordvoerder Mike Leegwater. ”Comedy, acrobatiek en de nieuwste ‘special effects’ wisselen elkaar af.” De show vindt plaats in een splinternieuwe tent met de grandeur van een theater. ”Groot Kerstcircus Den Haag is de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie.”

Spraakmakende acts

Vorig jaar bezochten meer dan 25.000 mensen Groot Kerstcircus Den Haag. ”Een bezoek aan onze show is voor veel mensen een jaarlijkse traditie geworden”, zegt Leegwater. ”We presenteren dan ook telkens weer spraakmakende acts die vaak nooit eerder in Nederland te zien waren.” Het feest begint al bij binnenkomst. Artiesten verwelkomen alle gasten en laten een voorproefje van hun kunnen zien. ”Er worden zelfs rode neuzen geschminkt.”

Comedy en spektakel

In de voorstelling treden uitsluitend winnaars van internationale circus- en theaterfestivals op. “De show is ieder jaar volledig nieuw. Comedy en spektakel spelen daarbij de hoofdrol.” Leegwater wijst in het bijzonder op de komst van de Belgische komedianten ‘Bert & Fred’. Twee artiesten die met hun onnavolgbare humor telkens weer voor lachsalvo’s zorgen.Hun grappen combineren ze met stunts en acrobatiek van een ongelooflijk hoge moeilijkheidsgraad. Naast comedy ziet u ondermeer spectaculaire luchtacrobatiek, illusies, paarden en jongleurs. De muziek is live en een ballet ondersteunt de voorstelling. ”We presenteren ruim 2 uur spektakel voor de hele familie en bieden het beste uit de internationale circuswereld.”

Kaarten

Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de circuskassa op het Malieveld, vanaf 20 december. Op=op. Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid. Kijk op onze website voor de prijzen.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.