Bezoek de 61e Tong Tong Fair

Bezoek de 61e Tong Tong Fair Theater & Uitgaan

Naar Zuidoost-Azië zonder jetlag! Eind mei is het Malieveld de plek waar standhouders en artiesten uit Zuidoost-Azië zich verzamelen voor de jaarlijkse Tong Tong Fair, een feest voor foodies, shopaholics en cultuurminnaars.


 

De Tong Tong Fair — de Haagse Pasar — is een begrip in Nederland; bezoekers reizen uit heel Nederland naar de Indische stad op het Malieveld. Het is een van de oudste evenementen van ons land (sinds 1959), beroemd om het verrukkelijke Aziatische eten en de gastvrije, Indische sfeer.

Laat je verleiden door geuren en kleuren

Je brengt met gemak een dag door op de Tong Tong Fair, met haar Grand Pasar, Indonesië-Paviljoen, Eetwijken, theater en podia.

Hoe een bezoek eruitziet?

Eerst ga je je neus achterna voor een lekkere Indische snack. Dan ga je neuzen bij standhouders die onder andere uit Indonesië, Maleisië, Singapore, Vietnam, Thailand en India komen. Je geniet van muziek en dans op de diverse podia of luistert naar een lezing of interview in Studio Tong Tong. Grote trek stil je in de immense Eetwijk met niets anders dan verrukkelijk Ind(ones)isch eten. Natuurlijk doe je een doerian challenge! Je ruikt deze beruchte vrucht overal, waarom proef je hem niet eens? Een bezoek aan de Tong Tong Fair is als een bezoek aan Zuidoost-Azië en de Pacific, maar dan zónder jetlag.

Reis naar het Malieveld! l

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.