Zaterdag 01 april tot en met 29 oktober 2017

Bootexcursie Rotterdam - Kinderdijk

Bootexcursie Rotterdam - Kinderdijk Recreatie

Ook aankomende zomer (vanaf 1 april t/m 29 oktober 2017) voeren wij de enige echte bootexcursie Rotterdam - Kinderdijk uit. Een perfecte (fiets-)verbinding tussen het woelige, drukke centrum en het rustige en romantische landschap van Kinderdijk.Vaar mee met ons sfeervol passagierschip 'Nehalennia', waar service en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan. 

Door zijn unieke ligging is Rotterdam sinds jaar en dag de “Poort van Europa”.
Wij gebruiken deze “Poort” om u vanuit het hart van deze voormalig culturele hoofdstad, de “Boompjeskade”, welkom te heten aan boord van het nostalgische passagiersschip “Nehalennia” (bouwjaar 1908) voor een wel heel bijzondere vaartocht.

Varend over de Nieuwe Maas geniet u van de beroemde Skyline van Rotterdam.Bepalend voor deze Skyline zijn vooral de enorme bruggen die de linker en rechter Maasoever met elkaar verbinden. Daarnaast is de nieuwe hoogbouw het zo genaamde “Manhattan aan de Maas” zeker een aanblik waard.

Via de Nieuwe Maas en de Lek vaart u mee naar Kinderdijk. De (19) authentieke watermolens zijn door de “Unesco” in 1997 als “Wereld Cultureel Erfgoed” uitgeroepen en dus een bezoek meer dan waard.

U krijgt hier circa 1 ½ uur de gelegenheid om het gebied te bezoeken en te genieten van de stilte en de schitterende natuur.

Op vertoon van uw Ooievaarspas krijgt u 50% korting. Voor volwassen wordt het € 8,75 en voor kinderen € 6,25 per persoon. 

Let op, reserveren is verplicht via 06 55 82 64 63

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.