De leukste herfstvakantie van Nederland!

De leukste herfstvakantie van Nederland! Theater & Uitgaan

Festival de Betovering 2019. De Leukste herfstvakantie van Nederland! Kinderen kunnen zich tijdens dit Internationaal kunstfestival voor de jeugd onderdompelen in ruim 550 voorstellingen en workshops uit binnen- en buitenland op zo’n 55 locaties in Den Haag.

 

Voor kinderen van ouders met een kleine beurs zijn er gratis activiteiten en het festival biedt 50% Ooievaarspaskorting op alle voorstellingen en workshops.

Toegankelijkheid
Festival de Betovering wil dat alle kinderen mee kunnen doen. Dus ook kinderen waarbij bewegen, stilzitten, horen, zien, betalen, prikkels verwerken, of een kunstinstelling bezoeken, niet zo vanzelfsprekend is.

Informatie over de toegangsprijzen en de toegankelijkheid van de voorstellingen en de locaties vind je op de website. Daar vind je ook de contactgegevens van de ‘Co√∂rdinator bijzonder gewenst publiek’. Zij helpt groepen ouders met drempelvrees. Zij krijgen voorafgaand aan het festival een rondleiding en in een van de festivallocaties, uitleg en assistentie bij het kiezen uit het brede programma.

Er staan ook ‘No Dutch Required’ activiteiten op het programma. Dit zijn voorstellingen die visueel leuk zijn en waarin het gesproken woord niet zo belangrijk is, bijvoorbeeld met veel dans of circus, en daardoor geschikt voor anderstaligen, doven en slechthorenden.

Op zo’n 55 plekken in Den Haag, in het centrum en in de vele wijken, in theaters, musea, wijkbibliotheken, het stadhuis, op het strand en op straat. 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.