Doe mee met de sponsorloop!

Doe mee met de sponsorloop! Duursport

Op zondag 14 oktober van 10.00 tot 12.30 uur op de sportcampus Zuiderpark/atletiekbaan AV Sparta kun jij je inzetten voor Haagse Kinderen uit minimagezinnen. Haal sponsorgeld op bij iedereen die je kent en ga rennen voor het goede doel!

 

De Haagse Raad van Kinderen organiseert met de Stichting Leergeld en gemeente Den Haag (Ooievaarspas) deze sponsorloop. Het is een wens van de kinderen zelf (geuit tijdens een ontmoeting met de wethouder en verschillende directeuren van gemeentelijke diensten van Den Haag), waar we graag gehoor aan geven. De opbrengst van de sponsorloop is geheel voor Haagse Kinderen uit minimagezinnen, zodat zij ‘ook mee kunnen doen met andere kinderen’. De Haagse Raad van Kinderen gaat tijdens een kinderconferentie in spelvorm bepalen waar de opbrengst precies aan wordt besteed.

Zelfs Prinses Laurentien van Oranje, Richard de Mos en wethouder Bert van Alphen lopen mee! En natuurlijk ook de Haagse Ooievaar ontbreekt niet op dit hardloopfeest.

De muziek bij  de sponsorloop wordt verzorgd door:  O’G3NE

Deelname

Iedereen kan aan deze sponsorloop meedoen. Iets voor jou, je vrienden, buren, vereniging of de kinderen? Aanmelden kan op: www.leergelddenhaag.nl/sponsorloop

En natuurlijk ben je van harte welkom om 14 oktober de deelnemers te komen aanmoedigen.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.