Een hele week vakantieplezier in Duinrell voor € 31,-

Een hele week vakantieplezier in Duinrell voor € 31,- Recreatie

Heb jij zin in 5 dagen vakantieplezier in Duinrell? Ga dan mee met de Stichting JVA Den Haag. Je wordt van maandag tot en met vrijdag met onze eigen bussen opgehaald en teruggebracht.

 

 

Elke dag is er een leuk programma vol activiteiten zoals handvaardigheid, toneel, muziek, sport en spel. Maar dat is nog niet alles: er zij n nog meer speciale dingen die je kunt doen en je mag in de attracties van Duinrell en zwemmen in het buitenbad of Tikibad..

Voor wie?
Alle Haagse basisschoolkinderen van 4 tot en met 13 jaar met een Ooievaars-pas kunnen een week mee, voor € 31,- per kind. Er zijn vijf leeftijds-groepen: van kleuters tot en met tieners.

Opstapplaatsen bus
Dagelij ks halen de bussen van JVA je op bij  een opstapplaats bij  jou in de buurt. Met de bus ga je naar JVA in Duinrell (Wassenaar). Er zijn 19 opstapplaatsen in Den Haag, verdeeld in twee etappes. De A-etappe vertrekt om 08.15 uur en is rond 15.45 uur weer terug. De B-etappe vertrekt om 09.30 uur en is rond 17.00 uur weer terug. Kij k op de website voor de locaties van de opstapplaatsen. 

Haal je zwemspullen alvast uit de kast want het wordt een spetterende week vakantieplezier! En dit jaar vieren we feest want JVA bestaat 45 jaar. Kom jij ook op ons feest? 

Inschrijven
Je kunt je inschrijven via de website van JVA. JVA is telefonisch bereikbaar op maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur via telefoonnummer 06 45 66 83 68 of via e-mail: info@jvadenhaag.nl

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.