Fietstour door Den Haag

Fietstour door Den Haag Sporten overige

Den Haag is een stad vol historische bezienswaardigheden, culturele hotspots en gezellige straatjes. Maar ook een stad vol bijzondere verhalen! Ontdek drie van deze verhalen tijdens de fietstour “Den Haag door nieuwe ogen”. 

Tijdens deze stadstour bezoek je drie plekken die op het eerste gezicht misschien doodgewoon lijken, zoals een straathoek of winkel. Maar voor Adnan, Sahar en Convoi hebben ze een speciale betekenis. Het zijn de plekken waar ze zich voor het eerst thuis gingen voelen in Den Haag, nadat ze gevlucht waren uit hun thuisland. Op deze plek delen zij hun bijzondere verhaal en gaan ze met jou in gesprek. Bijvoorbeeld over wat maakt dat jij je thuis voelt in Den Haag.

Door de persoonlijke herinneringen van deze nieuwe stadsgenoten zal je nooit meer op dezelfde manier langs deze ‘doodnormale’ plekken fietsen. Je gaat Den Haag door nieuwe ogen zien!

Praktische Informatie:
Datum: 22 september 2019
Tijd: Er zijn drie stadstours. Stadstour 1 start om 12.00, tour 2 om 13.00 en tour 3 om 14.00. Fijn als je een kwartier voor aanvang aanwezig bent.
Startpunt: Alle tours starten in het Humanity House,  Prinsegracht 8, Den Haag
Groepsgrootte: De groep bestaat uit max. 15 personen.
Duur: De tour duurt in totaal 2 uur. Je bezoekt drie plekken. Op elke plek krijg je een persoonlijk verhaal te horen. De tour eindigt op de laatste plek. Je hoeft dus niet terug naar het Humanity House. Dat mag natuurlijk wel, als je na wilt praten.
Gids: bij elke fietstour is 1 gids aanwezig.
Tickets: Online reserveren is verplicht. Let op: je moet je voor een specifieke tijd opgeven. Per stadstour is een aparte inschrijfpagina.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.