Footprint Festival

Footprint Festival Recreatie

Bewustwording en duurzaamheid wordt voor steeds meer mensen onderdeel van het dagelijkse leven. De twee initiatiefnemers van het Footprint Festival, Marco Kool en Iraas Korver, willen graag het thema bewustwording uit de zweverige hoek halen en in Den Haag op de kaart zetten. Dit doen zij in de vorm van een leuk en laagdrempelig festival.

Het Footprint Festival vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Midden in de natuur wordt er twee dagen lang een magische plek gecreƫerd om even helemaal tot rust te komen. En om onvergetelijke ervaringen op te doen op het gebied van zelfontplooiing, gezondheid en duurzaamheid.

Naast live muziek , dj’s en een duurzame markt staan er ook veel bijzondere workshops op het programma, waaronder een wildplukwandeling, bushcraften, capoeira, body percussion, shiatsu, acroyoga, Ecstatic dance en nog veel meer.  Speciaal voor de gezinnen is er een dagprogramma voor kinderen, zodat ouders zich kunnen vermaken terwijl hun kind in goede handen is.

Het Footprint Festival is een familievriendelijk open-air tweedaags event met maximaal 1.000 bezoekers per dag. Het zal op zaterdag 8 & zondag 9 juni plaatsvinden op het terrein van Pluk! Den Haag.

Let op, toegang is tot 6 jaar gratis! Vanaf 6 jaar krijg je 50% korting met je Ooievaarspas.

Het festival vindt plaats op het terrein van plukdenhaag.nl 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.