Ga op verhalenreis!

Ga op verhalenreis! Overig

Verhalen ontdekken, beleven en maken, daar gaat het om in het Kinderboekenmuseum. En nu het museum nog tijdelijk gesloten is, brengt het de mooiste verhalen gewoon naar je toe. Het start online de reeks de Verhalenreis, waarin de Verhalendame prachtige boeken tot leven brengt. Reis je mee? Het kan via Kinderboekenmuseum.nl, 24/7 gewoon vanuit huis, vanaf je bank, bed of tuin.
 

Of je nu gek bent op lezen of het juist helemaal niet zo leuk vindt en nooit weet welk boek je moet kiezen; de Verhalenreis is voor iedereen vanaf 8 jaar. Een keer in de twee weken duikt de Verhalendame van het Kinderboekenmuseum online met jou in een nieuw verhaal van steeds weer een andere meesterverteller. In een korte video geeft ze je een prikkelend voorproefje van steeds een nieuw verhaal, aanleiding om vervolgens zelf het boek te gaan lezen. Laat je verrassen en droom weg naar nieuwe werelden.

Kinderboekenmuseum in huis
Nog een leuke tip voor deze meivakantie: haal het Kinderboekenmuseum in huis! Op de Instagram-pagina van het museum vind je leuke tips om spellen uit het museum thuis na te bouwen. Deel jullie creaties met de hashtag #ikleesthuis en tag het Kinderboekenmuseum.

#ikleesthuis Spannende avonturen beleven, een reis maken door de tijd, heerlijk even ontspannen of kennis maken met allerlei fantasiedieren… Ga op avontuur met een boek. Dat is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens heel goed voor je. Wist je dat als je elke dag minimaal een kwartier leest of voorgelezen wordt, je woordenschat groter wordt, je spelling verbetert, je beter begrijpt wat je leest en je veel beter presteert op school? Dus pak een boek en lees je slim.

Opening
Goed nieuws, vanaf 1 juli gaan wij weer open. Kom jij ook langs?

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.