Gratis naar de Challenge Cup en het Nederlands kampioenschap kunstrijden op 24 februari

Gratis naar de Challenge Cup en het Nederlands kampioenschap kunstrijden op 24 februari Schaatsen

De Uithof is van 21 tot en met 24 februari 2019 het toneel voor de Challenge Cup en het Nederlands kampioenschap kunstrijden. De Challenge Cup is een wedstrijd waarin jonge, aanstormende talenten in de leeftijd van 10 jaar tot de senioren de kans krijgen zich op mondiaal niveau te meten met hun mede atleten.

 

Voor de Nederlandse deelnemers staan ook de nationale titels op het spel. De beste Nederlander in iedere categorie wordt Nederlands kampioen. Daarnaast dient de wedstrijd als voorbereiding en laatste kwalificatie voor de internationale toprijders op de wereldkampioenschappen (vier weken later in Saitama City, Japan - 22 t/m 24 maart) en de wereldkampioenschappen voor junioren (twee weken later in Zagreb, Kroatiƫ - 9 en 10 maart).

 

Op  24 februari bent u van harte welkom dit spectacular evenement gratis bij te wonen.   Op 24 februari zal het evenement worden afgesloten met battles tijdens het Gala. Tijdens deze battles komen er twee rijders op het ijs die zo’n 20 tot 30 seconden de tijd krijgen het tegen elkaar op te nemen. De winnaar kiest het publiek. Mis het niet!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.