Gratis Powerbank

Gratis Powerbank Bibliotheek

Met een Ooievaarspas kunt u gratis lid worden van de Bibliotheek Den Haag. En dat is nu extra aantrekkelijk. U ontvangt namelijk een gratis powerbank als u zich inschrijft (zolang de voorraad strekt).


 

Veel te leen
Of u nu houdt van kookboeken, romans of thrillers. Van stripboeken, e-books, voorleesboeken, prentenboeken of informatieboeken over allerlei onderwerpen - u vindt het in de bibliotheek. Ook kunt u er films, documentaires, games, cd's en bladmuziek lenen.

En veel te doen!
Alle bibliotheken organiseren verschillende - en vaak gratis- te bezoeken activiteiten. Luister naar een mooi concert of een interessante lezing, kom gezellig een kopje koffie drinken, maak gratis gebruik van de WiFi, of volg met maar liefst 50% korting workshops en cursussen. Met uw bibliotheekpas kunt u ook een uur per dag gratis internetten op een bibliotheekcomputer.

Hoe werkt het?
Kom naar de bibliotheek en neem mee:

  • Uw Ooievaarspas
  • Uw legitimatiebewijs

Actievoorwaarden:

  • U wordt lid van Bibliotheek Den Haag
  • U was de afgelopen 3 maanden geen lid van Bibliotheek Den Haag
  • U bent in het bezit van een geldige Ooievaarspas
  • U bent 18 jaar of ouder

Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

Omschrijving van de MijnDenHaag Powerbank: Draagbare oplader, geschikt voor de meeste telefoons en digitale apparaten. Handig als u plotseling geen opgeladen batterijen meer heeft. Capaciteit: 4.000 mah (genoeg voor 1-2 keer volledig opladen van een mobiele telefoon).

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekdenhaag.nl/powerbank, of bezoek een bibliotheek bij u in de buurt.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.