Gratis sportstrippenkaart voor Escamp

Gratis sportstrippenkaart voor Escamp Sporten overige

Woont u in Escamp en zou u wat meer of wat vaker willen bewegen? Dan kunt u met de speciale strippenkaart van het Haags Sportkwartier bij 18 verschillende sportclubs terecht. Op de kaart staat een contactpersoon, die u kunt bellen, appen of mailen voor een gratis proefles. U wordt dan persoonlijk ontvangen bij de gekozen club. Na een korte rondleiding zullen ze u begeleiden naar de les.

Naast sporten bij verenigingen zijn er nog veel meer mogelijkheden om te bewegen. Wilt u bijvoorbeeld een keertje wandelen, maar lijkt alleen lopen u zo saai? In Escamp zijn wandelgroepen waar u lekker mee kunt lopen. Of zou u het leuk vinden om te leren fietsen? Haags Sportkwartier kent veel van deze activiteiten. Wie weet vindt u dan echt plezier in bewegen!

Voor het bestellen van de sportstrippenkaart of vragen over sporten en bewegen in Escamp kunt u mailen naar:  haagssportkwartier@denhaag.nl.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.