tot en met 1 januari 2021

Gratis vanaf 1 juli naar Madurodam!

Gratis vanaf 1 juli naar Madurodam! Recreatie

Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen te kort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Een dag voor jong en oud, vol zien, doen, spelen en leren. Dat moet je meemaken.

 

Nieuwe attractie The Flying Dutchman

Stap in Madurodam aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher en dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Vlieg van de ene verbazing in de andere met The Flying Dutchman. Dat moet je meemaken.

 

Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: Nijntje.

 

Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zélf beats. Leer zelf vliegen op luchthaven Schiphol. En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen. Breng ook een bezoek aan indoor attractie Nieuw Amsterdam en ontdek de Nederlandse roots van de wereldstad New York. Tover jezelf om tot voetbalkampioen! In Madurodam ontdek je Nederland op z'n grootst!

 

Het is verplicht om van tevoren online je datum & aankomst tijdstip te reserveren:

https://tickets.madurodam.nl/nl/partner-korting-2020/tickets

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.