Gratis weekend kamperen op de allerleukste camping!

Gratis weekend kamperen op de allerleukste camping! Recreatie

Van 19 tot en met 21 juli vindt de derde editie van De Buurtcamping Zuiderpark plaats. Kom jij ook gezellig kamperen op De Buurtcamping in het Zuiderpark?

 

 

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit… Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren, leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lang wordt een deel van het Zuiderpark omgetoverd een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de stad rijk is: van yuppen tot daklozen, van Drenten tot Surinamers, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Er worden activiteiten georganiseerd voor iedere leeftijd en de dag wordt afgesloten met een kampvuur.

Kampeerspullen
Wil je graag komen en heb je geen tent? Geen nood! Tante Leen heeft kampeerspullen te leen voor campinggasten die dit niet hebben. Ook is er hulp voorhanden bij het bouwen van je tent en kunnen je meer ervaren buren op de camping je wegwijs maken op De Buurtcamping.

Inschrijven kan vanaf nu via onze website: www.zuiderpark.debuurtcamping.nl 

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar de buurtcamping Zuiderpark via:  zuiderpark@debuurtcamping.nl 

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.