Groot Kerstcircus Den Haag

Groot Kerstcircus Den Haag Theater & Uitgaan

De grootste illusieshow van Europa komt naar het Malieveld. Groot Kerstcircus Den Haag viert dit jaar haar 20-jarige jubileum met wereldsterren, onder wie de beroemde illusionist Magic Jidinis. Hij neemt een selectie van zijn meest spectaculaire illusies mee naar het Malieveld.


 

Illusionisten zijn zeldzaam in de pistes van klassieke circussen. Dat komt doordat het publiek de verrichtingen van alle kanten kan bekijken. Alleen de beste artiesten in dit genre zijn in staat om op deze manier voorstellingen te geven. Volgens Groot Kerstcircus Den Haag behoort Jidinis daar zonder twijfel toe. In Europa schitterde hij onder meer bij diverse gala’s, televisieprogramma’s en in Disneyland.

Las Vegas

De show van Groot Kerstcircus Den Haag krijgt dit jaar een Las Vegas-thema. Het circus wil origineel zijn en zal het 20-jarige jubileum groots vieren – in allerlei opzichten. De show is groots, de tent is groot en er is een groot showballet aan de voorstelling verbonden waarmee de show de flair van Las Vegas krijgt. Zelfs de tenten zijn daarop aangepast en voorzien van de kleuren van de Amerikaanse vlag. Bij de entree worden kolossale trucks uit de Verenigde Staten geplaatst. Natuurlijk is de show het belangrijkste en presenteert Groot Kerstcircus Den Haag tijdens de kerstvakantie weer een machtige voorstelling voor jong en oud!

Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de circuskassa op het Malieveld, vanaf 19 december 2018. Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid. 1 toegangskaart per Ooievaarspashouder. Op = op!

Let op! Deze aanbieding geldt op alle voorstelling met uitzondering van 25, 26 en 27 december.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.