Groot Kerstcircus Den Haag met Chinese topacrobaten op het Malieveld

Groot Kerstcircus Den Haag met Chinese topacrobaten op het Malieveld Theater & Uitgaan

Na een show met de flair van Las Vegas presenteert ‘Groot Kerstcircus Den Haag’ nu een ensemble van het Chinees Nationaal Circus in Den Haag. De familieshow is van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 exclusief te zien op het Malieveld. Daarmee voegt ‘Groot Kerstcircus Den Haag’ wederom een nieuw hoofdstuk toe aan haar succesverhaal.

Meer dan dertig bekroonde artiesten komen rechtstreeks vanuit Aziƫ naar de Hofstad en presenteren een show vol met spectaculaire en verbazingwekkende acts.

Acrobatiek word afgewisseld met magische momenten en veel humor voor alle leeftijden. ‘Groot Kerstcircus Den Haag’ is dan ook de ultieme show voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie.

U kunt met korting met uw Ooievaarspas hiernaartoe!

Kaartverkoop
Groot Kerstcircus Den Haag’ is met een ensemble van het Chinees Nationaal Circus te zien op het Malieveld van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa en zijn vanaf 19 december 11.00 uur beschikbaar.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.