Hét jongeren theaterfestival van Den Haag

Hét jongeren theaterfestival van Den Haag Theater & Uitgaan

Twee weekenden lang ( 14 t/m 16 juni en 21 t/m 23 juni) kun je bij Rabarber terecht voor het jaarlijkse terugkerende STUDIO33 Festival: een grootse happening waarbij het hele gebouw aan de Bilderdijkstraat 35 wordt ondergedompeld in dynamische theateractiviteiten voor iedereen vanaf twaalf jaar.


Tijdens het festival zie je vijftien bijzondere, ontroerende en sprankelende theatervoorstellingen. Het festival heeft een doorlopend programma van voorstellingen met daarnaast muzikale performing acts. Thema’s waar jongeren zelf mee te maken krijgen staan centraal: vriendschap, perfectionisme, liefde en de dood. Onder regie van gepassioneerde theatermakers worden tijdens dit festival de thema’s vertaald naar voorstellingen, gespeeld door jongeren van Rabarber.

In het eerste weekend (14 t/m 16 juni) spelen de jongeren o.a. de voorstellingen ‘Tiaratragedie’ gemaakt door Yoni Serlie en ‘Lief loeder’ van Josje Bruinsma. In het tweede weekend (21 t/m 23 juni) zijn o.a. de voorstellingen ‘De toezichthouder’ van Marijn van den Bogaard en ‘Vallen voor de fame’ van Pieternell Bollmann te zien. Beide weekenden wordt het programma verder aangevuld met korte voorstellingen van de verschillende werkplaatsen van Rabarber en laten Haagse muzikale jongeren in de foyer van zich horen.

Het publiek is op vrijdagen welkom vanaf 18.00 uur, op zaterdagen 13.30 uur en zondagen vanaf 12.00 uur. Meer informatie over het doorlopende programma vind je op: https://www.rabarber.net/studio33/2019/festival/home/

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.