Into my Arms

Into my Arms Dans

Kracht van de ontmoeting tussen jonge en oudere dansers, professionals en amateurs. Dat dansen van alle leeftijden is, bewijst deze speciale festivalproductie. Holland Dance Festival besteedt door het jaar heen aandacht aan de combinatie dans en ouder worden via workshops en cursussen.

 

De editie van Good [old] Times van twee jaar terug scoorde hoge ogen, zo zeer zelfs dat de dansers werden uitgenodigd voor een optreden in het prestigieuze Sadler’s Wells Theatre in Londen. Voor deze nieuwe editie vroeg het festival Monique Masselink van Pra Muziektheater om een nieuwe creatie te maken. Zij brengt jonge en oudere dansers, professionals en amateurs samen. De kracht van de ontmoeting tussen hen en hun leefwerelden spat van het podium. Het publiek wordt deelgenoot van hun verlangens, herinneringen en nog te vervullen dromen.

Zelf zin gekregen om te dansen? Dat kan na afloop van de voorstelling bij het Holland Dance Danscafé in 'Het Diepe' tot 19 uur.

PRA Muziektheater | Monique Masselink, Andrea Beugger, Dries van der Post

Bron: www.denieuweregentes.nl

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.