Zaterdag 1 september tot en met zondag 30 september 2018

Jaar GRATIS sporten voor alle vrouwen en 50plussers bij een volledig vernieuwd en verbouwde Rhythmsports Centrum!

Jaar GRATIS sporten voor alle vrouwen en 50plussers bij een volledig vernieuwd en verbouwde Rhythmsports Centrum! Fitness

Rhythmsports Centrum is volledig vernieuwd en verbouwd en daarom willen wij alle vrouwen en 50plussers in het bezit van een Ooievaarspas uitnodigen om kennis te maken met onze volledig vernieuwde club. We hebben een volledig nieuw cardio aanbod. Je kunt nu je cardiosessie doen op de nieuwste apparatuur van Life Fitness, terwijl je Youtube of Netflix bekijkt!

Loop etages omhoog op de stairmasters of fiets door de alpen op je fiets. De rest van de club hebben we ook volledig onderhanden genomen; je hebt nu alle ruimte om gebruik te maken van onze krachtapparatuur van Hoist en Pannata.

Op basis van de Ooievaarspas en alleen de inschrijfkosten van €25,- kun je een jaar GRATIS komen sporten bij ons.

Hulp nodig bij het trainen?

Dat kan! Onze trainers staan voor u klaar om een passend schema te maken en iedereen is van harte welkom bij al onze groepslessen variƫrend van Zumba tot RhythmBoxing. Deze actie is geldig van 1 t/m 30 sept. 2018

Voorwaarden actie:

  • Nog NOOIT lid geweest van Rhythmsports
  • Alleen geldig op basis van een geldige Ooievaarspas en ID
  • Alleen voor vrouwen en 50-plussers
  • Inschrijfkosten van €25,- te betalen aan de receptie bij inschrijving (Let op, inschrijfgeld is uitgesloten van de Ooievaarspaskorting)

Meld je nu aan!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.