Jazzfestival Florence Swingt

Jazzfestival Florence Swingt Theater & Uitgaan

Geniet het weekend van 13 en 14 april van jazzmuziek tijdens het jazzfestival 'Florence Swingt' in het Gulden Huis. Er zijn verschillende podia.

 

 

 

Florence bestaat 15 jaar!
Onder het motto ‘Al 15 jaar welkom bij Florence’ worden het hele jaar door diverse feestelijke activiteiten georganiseerd. Naast het 15-jarig jubileum vieren we dit jaar ook het eerste lustrum van het Florence Swingt festival en de Florence Swingt Band. Wij nodigen u van harte uit om dit samen met ons te vieren!

Programma
Op diverse podia treden twee dagen lang bekende jazzartiesten voor u op. Zij staan garant voor spectaculaire optredens. Het festival wordt op zaterdag 13 april om 13.00 uur officieel geopend door Richard de Mos. De presentatie is in handen van musicoloog Gregor Bak. Op het programma staan onder anderen Joke Bruijs, Madeline Bell, West Coast Big Band, Frits Kaatee, Frits Landesbergen en Birdie Seven, Kom jij ook meeswingen?

Bron: www.florence.nl

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.