Join the Florence club!

Join the Florence club! Sporten overige

In teamverband lekker actief zijn, dat kan in de Florence Clubs. Altijd al gedroomd om te kunnen hardlopen of handboogschieten? Dit is nu mogelijk, gezellig in teamverband!

 

 

Florence Hardloop Club
Als actieve 60-plusser kunt u vanaf maandag 10 april 2017 meedoen aan de Florence Hardloop Club. Later instromen kan. De cursus wordt georganiseerd door Florence Actief in samenwerking met Haag Atletiek, de grootste atletiekvereniging van Den Haag. In twaalf weken leert u in een gezellige hardloopgroep drie kilometer achterelkaar hard te lopen. Na 10 april vindt de hardloopcursus twaalf weken lang één keer per week plaats, op zaterdagochtend om 9.30 uur of op maandagavond om 19.00 uur. Deelname aan de Florence Hardloop Club bedraagt 30 euro voor de volledige twaalf weken. Met de Ooievaarspas krijgt u 50% korting. Lees meer over de Florence Hardloop Club.

Florence Handboogschieten Club
Robin Hood en Legolas gingen u al voor. Zij wisten met handboogschieten slechteriken te verslaan. Nu is het de beurt aan u als actieve 60-plusser. Florence Actief biedt u in samenwerking met het Haags Handboogschuttersgilde Sint Sebastiaen een bijzonder enerverende cursus aan. U kunt in de Florence Handboogschieten Club op een afstand van twaalf meter een pijl in de roos leren schieten. De Florence Handboogschieten Club bestaat uit tien lessen en begint op maandag 24 april 2017. Later instromen kan. Daarna vindt de cursus wekelijks plaats op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur en zondagochtend van 10.00 tot 12.00 uur bij het Haags Handboogschuttersgilde Sint Sebastiaen aan de Groenendaal 10 in Wassenaar. De kosten bedragen 25 euro voor de volledige cursus. Met de Ooievaarspas krijgt u 50% korting. Aanmelden kan via liever-actief@florence.nl en via 070 - 41 31 000. Lees meer over de Florence Handboogschieten Club.

Aanmelden
Aanmelden kan via liever-actief@florence.nl en via (070) 41 31 000.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.