Jubileumfeest Ooievaarspas!

Jubileumfeest Ooievaarspas! Theater & Uitgaan

De Ooievaarspas bestaat 30 jaar en dat willen we samen met jullie vieren. Dit doen we het hele jaar door met extra aanbiedingen. En op zondag 8 september gaan we tijdens het  UIT Festival Den Haag op het Lange Voorhout knallen met een feest voor alle Ooievaarspashouders.Hier is het feestje!
Op het Ooievaarspasplein is van alles op cultureel gebied te beleven en te doen. Geniet van muziek-, dans- en theatervoorstellingen op het Ooievaarsnest. Doe mee aan gratis workshops in paviljoen Storky’s Place en bezoek de informatiemarkt met presentaties door
verschillende aanbieders van de Ooievaarspas. Om het feest compleet te maken komt Kenny B een aantal van zijn prachtige nummers ten gehore brengen. En wie jarig is trakteert: maak kans op leuke prijzen tijdens het Rad van Fortuin.

Gratis UIT Festival Den Haag
Drie dagen lang dompelt Den Haag je onder in theater, dans, muziek, performance en meer. Vrijdagavond 6 september kun je in alle Haagse stadsdelen cultuur snuiven tijdens UIT in de wijk. Zaterdag 7 september is de UIT Nacht met podia en theaters door het centrum. Dans daarna tot de zon opkomt in alle Haagse clubs tijdens Clubhopping. Zondag 8 september is de Cultuurmarkt op het Lange Voorhout. Heerlijk eten en drinken, voordelig tickets
scoren bij de theaters en volop voorstellingen op de podia en bij de instellingen. Ooievaarsaanbieders zijn te herkennen aan een ballon met ons 30-jarig jubileum.


Neem familie en vrienden mee en vier samen met ons dat de Ooievaarspas 30 jaar bestaat!

Tip: combineer het UIT Festival Den Haag met het gratis Embassy Festival, dé culturele wereldreis in twee dagen.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.