Kinderen gratis naar het poppentheater op woensdagmiddag!

Kinderen gratis naar het poppentheater op woensdagmiddag! Theater & Uitgaan

De komende maanden kunnen kinderen vanaf 5 jaar met een Ooievaarspas gratis naar een voorstelling van Kooman’s Poppentheater op woensdagmiddag! Kooman’s Poppentheater is het oudste, vaste poppentheater van Nederland en een begrip in Den Haag: in het sfeervolle theater in het Statenkwartier worden al bijna 60 jaar wekelijks kindervoorstellingen gegeven. 


De voorstellingen zijn vrolijk en 'leuk spannend', met verrassende decors, eigen muziek & liedjes en veel momenten om te lachen. Er zijn negen verschillende, betoverende verhalen. Allemaal avonturen van Wasco de Wasbeer, die steeds een nieuw avontuur beleeft met zijn vrienden Max de Mol, Dennie Appel en vele anderen.


Kinderen vanaf 5 jaar kunnen de voorstelling bezoeken met hun vader, moeder, opa of oma, buurvrouw ... noem maar op. De voorstellingen zijn zeker niet ‘kinderachtig,’ maar ook echt leuk voor oudere kinderen.  NB de voorstellingen zijn niet toegankelijk voor kinderen die net op de basisschool zitten of jonger zijn dan vier. Kinderen die een half jaartje op de basisschool zitten zijn al wel welkom!

Let op, kinderen zijn gratis en volwassenen/begeleiders € 5,-

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.