Kom deze zomer naar rondreizend theaterfestival de Parade

Kom deze zomer naar rondreizend theaterfestival de Parade Theater & Uitgaan

De 28e editie van theaterfestival de Parade staat van 13 tot en met 22 juli 2018 in het Westbroekpark in Den Haag.  Ontvang met jouw Ooievaarspas maar liefst € 4,- korting en ga voor € 3,50 naar de Parade.

 


Theaterfestival de Parade reist deze zomer voor de 28e keer door Nederland. Van 13 tot en met 22 juli staat het festival met tientallen theatertenten en restaurants in het Westbroekpark in Den Haag. 

Voorstellingen
Er spelen ruim 60 theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen voor jong, oud en alles daar tussenin. Iedere dag staan er verschillende voorstellingen op de planken, die gemiddeld zo’n 30 minuten duren. Zo kun je makkelijk twee, drie of zelfs vier voorstellingen zien op een avond. Het merendeel van de voorstellingen wordt speciaal voor de Parade gemaakt. Ook is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theater, muziek en workshops. Voor of na de voorstellingen kun je lekker eten bij een van de vele restaurants en alle avonden spelen er twee live-bands waar je gratis naartoe kan.  

Ooievaarspasprijs:
Met de Ooievaarspas ontvang je meer dan 50% korting en kun je voor slechts € 3,50 naar de Parade. Kijk van tevoren op www.deparade.nl voor het volledige programma in Den Haag. 

Foto: Neeltje de Vries

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.