Korting op de dagelijke warme maaltijden!

Korting op de dagelijke warme maaltijden! Overig

Gaat het koken niet meer zo makkelijk? Of heeft u moeite met het doen van de dagelijkse boodschappen? Dagelijks een gezonde maaltijd eten is belangrijk. Daarom helpt de gemeente Den Haag u een handje: met een tegemoetkoming in de kosten voor warme maaltijden. De korting op maaltijden is een aparte regeling, gefinancierd door de gemeente Den Haag en wordt door de Ooievaarspas uitgevoerd.

U kunt bijvoorbeeld aanschuiven bij restaurants van de Haagse welzijns- en zorginstellingen, waar u samen met (wijk)bewoners kunt genieten van een smakelijke warme maaltijd. Eet u liever thuis en wilt u de maaltijd laten bezorgen? Ook dat is mogelijk! De maaltijd wordt bij u thuis afgeleverd.

Voor Haagse Ooievaarspashouders

U kunt profiteren van €2,20 korting per maaltijd als u:

• een geldige Ooievaarspas heeft, in Den Haag woont en
• de AOW-gerechtigde leeftijd heeft, chronisch ziek bent of een lichamelijke beperking hebt.

Ook kunt u voor een heerlijke 3-gangenmaaltijd en een gezellig gesprek met uw wijkgenoten terecht bij Resto van Harte. Met de Ooievaarspas krijgt u hier 50% korting.

Bij wie? Voor informatie over de maaltijden, de korting, de openingstijden of de bezorging kunt u rechtstreeks contact opnemen met de maaltijdaanbieder(s). U vindt hier de contactgegevens.

Lees hier de speciale aanbieding bij de Maaltijdexpress

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.