Krokus Kabaal

Krokus Kabaal Theater & Uitgaan

Het allerleukste theaterfestival voor kinderen in de voorjaarsvakantie komt er weer aan! In 2016 vond de eerste editie van Krokus Kabaal plaats. Nu de vijfde! Deze voorjaarsvakantie, zondag 23 februari t/m vrijdag 28 februari 2020, is er weer een erg leuk programma met kindertheater, voorstellingen en (gratis) activiteiten, voor een lage prijs, speciaal voor kinderen van 2 – 12 jaar.

Je hoeft je niet te vervelen in de vakantie! Thema van dit jaar is: “Beesten in de stad”. Heb jij al een beestachtig mooie voorstelling gezien? Welk podiumbeest heb jij in je? Laat hij zich zien bij theater, dans of toch in een door jou gemaakt kunstwerk? 

Kom naar Theater & Filmhuis Dakota of één van de andere Cultuurankers van Den Haag: Laaktheater  (Laakkwartier), theater De Vaillant (Schilderswijk), Theater De Nieuwe Regentes (Segbroek), Diamant Theater  (Haagse Hout), Bibliotheken Loosduinen en Nieuw Waldeck, Bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg, Muzee Scheveningen

Krokus Kabaal vindt plaats op 10 plekken in Den Haag. Dichtbij, bij jou om de hoek! De meeste activiteiten en voorstellingen rouleren van plek naar plek.  

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.