Kunstfestival Holaa!

Kunstfestival Holaa! Theater & Uitgaan

Een ontdekkingstocht door het hedendaagse kunstcircuit van Den Haag Festival Holaa! is een intiem kleinschalig kunstfestival in Den Haag. Geniet van hedendaagse kunst, ontdek kunst op onverwachte plekken en ga in gesprek met makers, kenners en met elkaar. Alleen of met bijzondere gidsen. Wandelend of fietsend. Veel kunstlocaties zijn het weekend open.

Op vrijdag en zaterdag is het programma helemaal gratis.

Programma
De culturele aftrap van het festival is op vrijdagavond 7 juli. Vanaf 19.00 tot 23.00 uur zijn ruim 20 kunstlocaties in de binnenstad open met extra activiteiten zoals performances, muziek of artist talks. Ook kun je meegaan met een gratis rondleiding. Meer informatie over deze rondleidingen staat vanaf juni op www.hoogtij.net. Op zaterdag kun je rustig nog even terug gaan naar je favoriete kunstlocatie of een presentatie of lezing bijwonen.

Extra
Tijdens het festival zijn er bijzondere kunstedities te koop voor een vriendelijke prijs. Vraag naar het Holaa-kunstwerk. En heb je de ambitie om alle locaties af te gaan, verzamel dan alle Holaa-stempels en maak kans op een Holaa-kunstwerk.

Toegang gratis, behalve de VIPtour op zo. 9 juli.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.