Let op! Nieuwe spelregels Ooievaarspas

Let op! Nieuwe spelregels Ooievaarspas Overig

Gebruik jij je Ooievaarspas voor een lidmaatschap van een culturele en/of een sportactiviteit? Let dan op, de spelregels van de Ooievaarspas zijn bij sommige aanbieders veranderd!

 

 

Nu vaker op stap met je Ooievaarspas in je zak!
Om voor korting in aanmerking te komen moet je bij veel aanbieders vanaf 1 juli 2018 de passen niet meer één keer per jaar scannen maar vier keer per jaar (ieder  kwartaal). Dit betekent dat je altijd de Ooievaarspas mee moet nemen naar je les. Neem je de pas niet mee, dan krijg je ook geen Ooievaarspaskorting en moet je de contributie volledig zelf betalen. Laat het dus niet zover komen en houd voor ieders gemak altijd je Ooievaarspas op zak!

Vraag bij jouw Ooievaarspasaanbieder waar en wanneer je de pas moet laten scannen om voor de korting in aanmerking te komen!

Lidmaatschap opzeggen
Ga je niet meer naar de vereniging? Let er dan op wanneer je het lidmaatschap kunt opzeggen. Tot die tijd ben je alsnog verplicht om de contributie te betalen.

Wat betaal je zelf?
Weet jij al op welke korting  je recht hebt met de Ooievaarspas?

Tot 18 jaar krijg je op één culturele- en/of één sportieve activiteit per jaar 100% korting bij een aanbieder die zich hiervoor heeft  aangesloten bij de Ooievaarspas. Op de website van de Ooievaarspas kun je zien welke aanbieders dat zijn. Het jaar loopt van 1 juli 2018 tot 1 juli 2019. Als je eenmaal het lidmaatschap voor sport en/ of cultuur met 100% korting bent aangegaan, kun je gedurende deze periode niet meer wisselen. Wel kun je nog 100% korting krijgen op zwemles voor het ABC-diploma.  Je hoeft dus niets meer bij te betalen voor het lidmaatschap. Bij sommige aanbieders betaal je nog wel een klein bedrag inschrijfgeld of examengeld.

Doe je nog een tweede of derde activiteit met 50% korting? Of ben je 18 jaar en ouder? Dan geldt vanaf 1 januari 2019 dat je nooit meer dan € 165,- per aanbieder per kalenderjaar hoeft bij te betalen.

Moet je toch (meer) betalen bij de Ooievaarspasaanbieder? Laat het ons dan weten via ooievaarspas.szw@denhaag.nl

Enkele aanbieders hebben helaas door de  aanpassing van de spelregels moeten beslissen per 1 juli 2018 de samenwerking met de Ooievaarspas te beëindigen.  Informeer bij jouw aanbieder of zij nog samenwerken met de Ooievaarspas.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.