Maand van de Vitaliteit

Maand van de Vitaliteit Sporten overige

Welkom! In Den Haag is de maand oktober de Maand van de Vitaliteit gestart op 1 oktober. In de seniorvriendelijke stad Den Haag worden er in de maand oktober allerlei evenementen en activiteiten georganiseerd om Hagenaren vitaal van lichaam en geest te houden. Door de hele stad is van alles te doen. Iedereen kan meedoen, ieder in zijn eigen tempo.

Een stad met actieve en zelfredzame bewoners is belangrijk, maar dat kan niet zonder participatie en verantwoordelijkheid voor elkaar. Wanneer ouderen ondersteund worden door hun omgeving, is de kans op een zelfstandig en vitaal leven groter. En het leuke is dat u ook andere mensen ontmoet, nieuwe ervaringen opdoet en eenzaamheid tegengaat.

Zo organiseert de Gemeente Den Haag het congres Age Friendly City, is er een expositie Canon van de Haagse Ouderenzorg en worden er een aantal zogeheten Geluksbijeenkomsten georganiseerd.

Wilt u een van de bijeenkomsten bijwonen, houd dan de Activiteitenkalender in de gaten. Deze kalender wordt wekelijks aangevuld met nieuwe activiteiten die ouderen gratis of tegen een kleine vergoeding kunnen bijwonen. Ook voor u als Ooievaarspashouder.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.