Multisport

Multisport Sporten overige

Wat is Multisport? Multisport is een sportactiviteit waarbij kinderen van 4-6 jaar of 6-9 jaar verschillende sport- en spelvormen aangeboden krijgen. Tijdens Multisport trainen kinderen verschillende vaardigheden zoals balanceren, mikken, slaan of springen.

 

Waarom Multisport?
Multisport geeft  antwoord  op een aantal maatschappelijk trends, zoals kinderen die steeds minder bewegen, motorisch minder fit zijn en vaker kampen met blessures. Ook trainen jeugdige sporttalenten op steeds jongere leeftijd én steeds intensiever. Van oudsher ontwikkelen kinderen bij de traditionele sporten vooral één specifieke set aan motorische vaardigheden. Bij multisport leren ze aanvullende vaardigheden, die hen uiteindelijk betere bewegers en sporters maken met minder blessures bovendien. Dat maakt de kans op het ontwikkelen van goede topsporters ook groter.

Hoe?

De Multisport lessen worden verzorgd door een Combinatie Functionaris van Sport en Welzijn. In samenwerking met sportverenigingen worden er ook clinics van specifieke sporten aangeboden

Multisport vindt plaats op 2 locaties.

Betaling?
- Kosten bedragen € 160,- per jaar / € 40,- per kwartaal / € 4 per les
- Betaling per periode/kwartaal te voldoen (ca 10 lessen).
- Aan- en afmelden kan ook per kwartaal.

Locaties: 
-Delflandlaan 6, 2273 CS Voorburg (basisschool Cascade) tijdstip wordt nog nader bekend gemaakt

-Van Ruysdaellaan 91, 2264 TA Leidschendam (basisschool Maria Bernadette) donderdag 15.30 tot 16.30 uur

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.