Nieuw speelgoed

Nieuw speelgoed Recreatie

Speelgoedbeurs Den Haag aan het Westeinde 125a geeft al bijna 7 jaar gebruikt en nieuw speelgoed aan kinderen van Ooievaarspashouders in Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk.  

Sinds eind 2018 kunnen ouders van kinderen van 0 tot en met 12 jaar 2 maal per jaar een speelgoedpakket uitzoeken voor hun kinderen. U mag zelf weten wanneer u dat doet. In de maanden november en december is het in de winkel altijd het drukst.

Geschenken voor sinterklaas en kerst
In de winkel kunt u kiezen uit een prachtige, gevarieerde voorraad aan speelgoed. Maak er gebruik van en zorg dat u voor uw kinderen mooi speelgoed ophaalt. Wij staan voor u klaar op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur en op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur. U kunt het gekozen speelgoed ook mooi laten verpakken.

Speelgoedpakket
Een speelgoedpakket bestaat uit 5 geschenken: u kunt per kind een groot cadeau, een klein cadeau, een puzzel of dvd, een boek en een knuffel uitzoeken. Tot ziens in de winkel!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.