nieuw: Sport & Cultuurkaart

nieuw: Sport & Cultuurkaart Sporten overige

De Sportstrippenkaart en Cultuurkaart zijn sinds september 2019 samengevoegd tot de Sport & Cultuurkaart. Via de website www.sportencultuurkaart.net kunnen inwoners van Leidschendam-Voorburg zich gratis of met korting inschrijven voor allerlei sport en cultuur activiteiten.

Cultuur
Gratis of met korting genieten van kunst en cultuur? Dat kan met de Sport & Cultuurkaart! Met deze kaart kunnen alle inwoners van Leidschendam-Voorburg gratis of met korting kennismaken met o.a. musea, theater, dans en muziek en meedoen met creatieve workshops. En de keus is groot: er doen maar liefst 60 aanbieders mee, die samen bijna 100 (!) activiteiten verzorgen. Zo is er voor iedere leeftijd en elke interesse een leuke activiteit te vinden. Dus kijk snel op de site, meld je aan en beleef de leukste culturele avonturen.

Sport
Zoek je een sport die bij jou past en weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan doen? Of wil je een sport van vroeger weer eens oppakken? Dat kan met de Sport & Cultuurkaart! Met deze kaart mogen inwoners van Leidschendam-Voorburg vier sporten uitproberen bij diverse sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg. Helemaal gratis!

Er is een aanbod voor elke leeftijdsgroep; van peuters tot senioren. 

De gemeente wil met de Sport & Cultuurkaart haar inwoners stimuleren om (meer) te gaan sporten. De keus is groot: er zijn inmiddels meer dan 45 verenigingen bij de kaart aangesloten

Bekijk het gehele aanbod op www.sportencultuurkaart.net en meld je aan!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.