Ontdek Delft en de Vliet in de Gouden Eeuw

Ontdek Delft en de Vliet in de Gouden Eeuw Recreatie

De Ooievaart en de BBD. Gaat u deze zomer mee naar Delft? Kom aan boord en beleef het vaararrangement ‘Delft en de Vliet in de Gouden Eeuw’, aangeboden door de Boodschappen BegeleidingsDienst en de Ooievaart.


 

Op dinsdag 25 juni, 30 juli en 27 augustus kunt u genieten van een heerlijk vaararrangement. Vanaf uw woonadres vertrekt u met een bus van de Boodschappen BegeleidingsDienst naar Delft. U ontdekt het Delft van de Gouden Eeuw – de stad van de Oranjes, Vermeer en Delfts Blauw.

Om 13.00 uur varen we met de Ooievaart vanaf het meest pittoreske plekje in Delft, de Oostpoort (Oostpoortsingel), naar Den Haag. Een prachtige vaartocht vol hoogtepunten leidt u over de Vliet, met langs haar oevers prachtige parken met oude buitenhuizen. Tijdens de vaartocht passeert u havens, molens en gezellige terrasjes. Na de tocht van ongeveer anderhalf uur komt u rond 14.30 uur weer aan in Den Haag. Hierna zal de Boodschappen BegeleidingsDienst u terugbrengen naar uw huis.

Reserveren

Neem uw geldige Ooievaarspas mee, deze wordt gescand wanneer u op de bus stapt. U kunt 1 keer gebruik maken van deze aanbieding. Telefonisch reserveren: via de Boodschappen BegeleidingsDienst (070) 364 66 61 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen  09.00 en 14.00 uur)

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.