Ontdek Drievliet met de Ooievaarspas!

Ontdek Drievliet met de Ooievaarspas! Recreatie

Stap in een van de vele attracties of ‘thrill-rides’, zoals de spannende achtbaan Formule X die je na de start binnen twee seconden naar 70 kilometer per uur schiet. In het themagebied de ‘Lol Atol’ zijn er attracties in de sfeer van een spannend koraaleiland.

 


Kom plezier maken!
De allerkleinsten kunnen varen in de Sleepbootjes, hoogspringen op het Duikelduin, lekker klimmen op de  Vuurtoren, en je kunt ook veel plezier beleven met de Springende Hondjes op het strand. Er is waterpret voor iedereen op het Fonteinplein. Als je stalen zenuwen hebt, stap je in de  spectaculaire Kwal of maak je een rit hoog door de lucht met hangende benen in de Nautilus. 

Vergeet niet je geldige Ooievaarspas mee te nemen voor toegang tot het park. Er wordt 1 toegangskaart per pashouder per dag verstrekt. Het park is te bereiken met tram 15, halte Laan van ‘s Gravenmade. Parkeren op het terrein kost € 7,50 per auto.

Ooievaarspasprijs:
Kinderen kleiner dan 1 meter zijn gratis. Kinderen en volwassen langer dan 1 meter: € 7,50 Woensdagmiddag voor 55-plussers (op vertoon van legitimatie) zijn dan gratis.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.