Ontdek Drievliet met de Ooievaarspas vanaf 1 april

Ontdek Drievliet met de Ooievaarspas vanaf 1 april Recreatie

Familiepark Drievliet, plezier voor jong en oud. Drievliet is in 2017 aanbieder van de Ooievaarspas en verwelkomt families! Ook heeft Drievliet er twee mooie attracties bij! Durf jij in de sportieve Tijdmachine en de snelle Chute?

 

 

In de familietoren Chute maak je een vrije val vanaf 13 meter hoogte of word je juist afgevuurd naar de top! Om het extra spannend te maken draaien de gondels om de toren heen. In de interactieve Tijdmachine maak je een fietstocht door de lucht.Hoe harder je trapt, hoe hoger je tijdmachine gaat.

Kom plezier maken!

Stap in een van de vele attracties of ‘thrill-rides’, zoals de spannende achtbaan Formule X die je na de start binnen twee seconden naar 70 kilometer per uur schiet. In het themagebied de ‘Lol Atol’ zijn er attracties in de sfeer van een spannend koraaleiland. Voor de allerkleinsten zijn er de Sleepbootjes, hoogspringen op het Duikelduin, lekker klimmen op de Vuurtoren, en je kunt ook veel plezier beleven met de Springende Hondjes op het strand.

Er is waterpret voor iedereen op het Fonteinplein. Als je stalen zenuwen hebt, stap je in de spectaculaire Kwal of maak je een rit hoog door de lucht met hangende benen in de Nautilus.

Prijzen

Kinderen kleiner dan 1 meter: Gratis

Kinderen en volwassen langer dan 1 meter: € 6,50

Woensdagmiddag voor 55-plussers (op vertoon van legitimatie): Gratis

Kom je ons ook bezoeken?

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.