Ooievaarspas eigen podium op UIT Festival Den Haag

Ooievaarspas eigen podium op UIT Festival Den Haag Recreatie

Het culturele seizoen start met het gratis UIT Festival. Drie dagen is er van alles te beleven in Den Haag op het gebied van theater, dans, muziek, performance en meer.

 

 

Programma

  • Vrijdagavond 31 augustus is er Open Huis van de Cultuurankers in alle Haagse stadsdelen.
  • Zaterdag 1 september is het de UIT Nacht. Er zijn gratis voorstellingen op diverse podia en theaters in het centrum van de stad.
  • Zondag 2 september van 13.00 tot 18.00 uur is de Cultuurmarkt op het Lange Voorhout van Den Haag. Heerlijk eten en drinken, voordelig tickets kopen bij de theaters en heel veel voorstellingen op diverse podia.

Kijk voor meer informatie over het programma op www.uitfestivaldenhaag.nl

Ooievaarspas-podium

Nieuw dit jaar is het podium Ooievaarsnest. CultuurSchakel en de Ooievaarspas laten hier Haags talent zien. Een programma bomvol zang, dans, rap, beatboxen en nog veel meer. Uiteraard kunt u zich bij één van deze organisaties ook meteen inschrijven voor het nieuwe, culturele seizoen.

Tip

Combineer UIT met het gratis Embassy Festival, dé culturele wereldreis in twee dagen. Meer informatie leest u op: www.embassyfestival.com/

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.