Ook in 2018 gratis sporten met de Sportstrippenkaart!

Ook in 2018 gratis sporten met de Sportstrippenkaart! Sporten overige

Op zoek naar een nieuwe sport in Leidschendam-Voorburg?! De sportstrippenkaart helpt je op weg! Hardlopen, volleybal of zwemmen: weet jij niet welke sport bij je past? Of ben je op zoek naar een nieuwe sport? Dit is je kans! Met de sportstrippenkaart mag je vier sporten uitproberen bij meer dan 40 sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg. Gewoon gratis!

Dit jaar doen er maar liefst 44 sport- en scoutingverenigingen mee met de Sportstrippenkaart. Kinderen, volwassenen en ouderen kunnen met de kaart gratis vier sporten uitproberen bij sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg en zo ervaren welke sport het beste bij hen past. De strippenkaart is heel 2018 geldig.

Gratis kennismaken

Met de Sportstrippenkaart willen Sport en Welzijn (SenW) en de gemeente Leidschendam-Voorburg nog meer inwoners motiveren om lekker te gaan sporten. Sporten is niet alleen gezond, het is ook leuk en gezellig om te doen. Projectleider Arjan van der Voort (SenW): "De Sportstrippenkaart is een fantastisch middel om laagdrempelig kennis te maken met diverse sporten. Mensen die minder te besteden hebben, kunnen ook gaan sporten: 29 sportaanbieders geven korting op het lidmaatschap via de Ooievaarspas regeling."

Nieuwe sport- en beweegactiviteiten

In 2018 zijn er nieuwe sport- en beweegactiviteiten aan het aanbod van de Sportstrippenkaart toegevoegd: TaiChi, wandelen, ballet, kombifit, dansen en pilates. Ga voor het complete overzicht naar: www.senw-lv.nl/sportstrippenkaart Via de site kunnen geïnteresseerden zich eenvoudig aanmelden voor gratis proeflessen en de sportstrippenkaart uitprinten. De kaart is ook af te halen bij SenW (locaties: Dobbelaan 4, Leidschendam en Fransstraat 16, Voorburg) of het Servicecentrum van de gemeente (Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam).

Wil je na de proeflessen lid worden dan krijg je bij 29 sportverenigingen  korting op het lidmaatschap met de Ooievaarpas.

Veel sportplezier !

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.