Ook in 2019 gratis sporten met de Sportstrippenkaart!

Ook in 2019 gratis sporten met de Sportstrippenkaart! Sporten overige

Ook in 2019 kunnen inwoners van Leidschendam-Voorburg met de sportstrippenkaart gratis proeflessen volgen bij lokale verenigingen. Maak direct uw sportieve voornemens waar!   

Dit jaar doen er maar liefst weer ruim 40 sport- en scouting verenigingen mee. Kinderen, volwassenen en ouderen kunnen met de sportstrippenkaart gratis vier sporten uitproberen bij sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg en zo ervaren welke sport het beste bij hen past. De strippenkaart is heel 2019 geldig.

Gratis kennismaken met vele sporten!

Met de sportstrippenkaart willen Sport en Welzijn en de gemeente Leidschendam-Voorburg nog meer inwoners motiveren om te gaan sporten. Sporten is niet alleen gezond, het is ook leuk en gezellig om te doen. Projectleider Arjan van der Voort (SenW): “De sportstrippenkaart is een handig middel om laagdrempelig kennis te maken met diverse sporten. Mensen die minder te besteden hebben, kunnen ook gaan sporten; bijna dertig aanbieders geven korting op het lidmaatschap via de Ooievaarspas regeling.”

Nieuwe sport- en beweegactiviteiten

Capoeiraschool Den Haag - Berimbau de Ouro is afgelopen maand als nieuwe aanbieder erbij gekomen. Capoeira is een spel, vaak omschreven als een Braziliaanse vecht-dans. Er is voor alle leeftijd een lessenaanbod in het Sint-Maartenscollege in Voorburg. Westvliet judo is de tweede nieuwe aanbieder waar kinderen vanaf 3 jaar al gratis kunnen komen proeftrainen. Volwassenen zijn uiteraard ook van harte welkom op de tatami aan de Westvlietweg 55.

Eenvoudig aanmelden

Het complete sportaanbod staat op: www.senw-lv.nl/sportstrippenkaart waar je je eenvoudig kan aanmelden voor de gratis proeflessen. De sportstrippenkaart kan je daar ook printen. De kaart kan tevens afgehaald worden bij Sport en Welzijn (Dobbelaan 4  Leidschendam, Fransstraat 16 Voorburg of Van Faukenbergestraat 1 Voorburg) of bij het Servicecentrum van de gemeente Leidschendam-Voorburg, Koningin Wilhelminalaan 2 Leidschendam.  

Veel sportplezier!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.