Open dag bij New Dance Center & de PPP

Open dag bij New Dance Center & de PPP Dans

Kom zaterdag 8 september meedoen met gratis workshops, geniet van optredens, ontmoet onze docenten en proef de sfeer van het New Dance Center. Iedereen is welkom, jong en oud, van beginner tot ver gevorderd.


 

Wij bieden lessen in Modern, Contemporary, Klassiek Ballet, Modern Jazz, Flying Floor, Street Funk, HipHop, Pilates en Vinyasa Yoga.De deuren staan de hele dag open om mee te doen of om een kijkje te komen nemen in ons danscentrum, er is geen aanmelding vooraf nodig.

Zit er iets tussen of weet je het toch niet helemaal zeker? Dan kun je de Passe Partout Pas (PPP) kopen met 50% korting via de Ooievaarpas . Met deze PPP kun je gedurende 4 weken ongelimiteerd alle lessen van ons lesrooster uitproberen om je daarna in te schrijven voor de cursus van je keuze. Vaste leerlingen die een tweede les erbij  willen doen kunnen deze pas ook aanschaffen om buiten de vaste les, ook andere dansvormen uit te proberen!De PPP wordt alleen verkocht vanaf 27 augustus tot en met 23 september 2018 en van 7 januari tot en met 3 februari 2019.

Het rooster van de Open Dag is hier bijgevoegd.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.