PEST | De Dutch Don't Dance Division

PEST | De Dutch Don't Dance Division Dans

Ben jij wel eens gepest? Choreograaf Thom Stuart van De Dutch Don’t Dance Division werd vroeger vreselijk gepest. Pesten is van alle tijden en daarom besloten hij en het Holland Dance Festival over dit actuele onderwerp een dansvoorstelling voor scholen te maken.

 

Omdat de voorstelling zo succesvol bleek, meer dan 1200 leerlingen zagen de voorstelling al, is nu besloten PEST voor één keer naar het theater te brengen!

PEST begint met een grillige, verassende en ontroerende choreografie en focust zich onder meer op het de laatste jaren zo opgekomen cyberpesten. Tijdens de dynamische dansvoorstelling zien we telkens hoe een van de dansers aan het kortste eind trekt en slachtoffer wordt van pestgedrag. We zien de onvoorspelbaarheid van pesten en de gevoelens van eenzaamheid, afwijzing en machteloosheid van de slachtoffers. Dit alles prachtig gedanst door de topdansers van De Dutch Don’t Dance Division.

Een dynamische dansvoorstelling voor het hele gezin over de impact van pesten.

Let op, deze voorstelling is alleen vanaf 10 jaar en ouder.

PEST werd ontwikkeld door De Dutch Don’t Dance Division i.s.m. Holland Dance Festival

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.