Rabarber speelt Bambi in de voorjaarsvakantie

Rabarber speelt Bambi in de voorjaarsvakantie Theater & Uitgaan

In de voorjaarsvakantie speelt Rabarber, dé theaterschool van Den Haag, van 25 februari t/m 3 maart ‘Bambi’. Deze fantasierijke familievoorstelling is te zien in Theater Merlijn en is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

 

 

Wanneer je Bambi zegt, denkt iedereen aan het schattige, onhandige hertje uit de bekende Disneyfilm.
In deze film maakten we kennis met zijn vriendjes Stampertje en Bloempje. En wat iedereen zich natuurlijk herinnert is de dood van zijn moeder. Maar wat gebeurt er verder? Waar gaat het verhaal eigenlijk over?


Rabarber ’s ‘Bambi’  is niet gebaseerd op de Disneyfilm, maar op het originele boek van Felix Salten; ‘Bambi, eine Lebensgeschichte aus dem Walde’ uit 1923. Dit boek is geschreven voor volwassenen en gaat over een jong hertje dat wordt ingewijd in de gevaren en geheimen van het bos en moet leren om op eigen benen te staan. Een prachtig en gelaagd verhaal, over de kwetsbaarheid maar ook de wreedheid van de natuur.
 

Dit verhaal is door regisseur Nina Sondagh bewerkt tot een familievoorstelling met thema’s als opgroeien, vriendschap en op eigen benen staan, voor een jong publiek vanaf 4 jaar. Een bijzondere vertelling waarin Bambi het leven telkens weer het hoofd biedt en vol goede moed verder gaat.
 

‘Bambi’ is de eerste familievoorstelling van Nina. Sinds haar afstuderen aan TA Maastricht maakte zij hier eerder verschillende jongerenproducties. Nina is ook de fotografe van de beelden van het ST33 jongeren festival van de afgelopen 3 jaar en de poster- en persbeelden van de familieproducties van dit seizoen.


Andere makers van ‘Bambi’ zijn:  choreografie: Annoushka Claassens, vormgeving decor: Vasilis Apostolatos, kostuums: Bernadette Kijzers en geluidsdecor: Marne Miesen. Er staan 21 jonge spelers op de vloer.

foto:Nina Sondagh

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.